HTML

365 ok, amiért ez egy jó év!

smily_Soma.jpegSzámomra érdekes apró hétköznapi királyságokról. Miért? Hogy mindenki más is észrevegye azokat az kicsiny örömöket, amelyek mindennapjainkat fényesítik. Az élet egy fasza dolog, csak észre kell venni!

A blogról...

1_ezertirok.jpg2_rolam.jpg

4_mas.jpg

5_kontakt.jpg

3_Fooldal.jpg

facebook.jpg 

Facebook...

Haver blogok

neston.jpg

NESTON  - blog rádió
"Sosem vagy már egyedül"

  

  

10dolog.jpg

10 DOLOG - 10 pont az élet minden területéről. "Mert ami nem fér bele, az nem is számít."

    

manzard.jpg

MANZARD CAFE - "Designról, művészetekről, kultúráról súlyosan szubjektív szemszögből..."

  

ted.jpg

TEDxY BUDAPEST - "Figyelj ma ránk, mert mi vagyunk a holnap vezetői!"

 

buveszblog.jpg

BŰVÉSZ BLOG - Minden ami bűvészet. Hírek, aktualitások, érdekességek.

 

slowbp.jpg

SLOW BUDAPEST - Fókuszban a boldog, nyugodt élet. "Lassíts! Élj tartalmasabb életet!"

 

personalBranding.jpgPERSONAL BRANDING - "Énmárka, kommunikáció és karrier."
 

013.jpgA bűvészkongresszusok szerves részét képezik a külföldi vendégszereplők produkcióit bemutató, esténként megrendezésre kerülő gálaműsorok. Micsodaaa?? Bűvészkongresszus?? Az meg mi a jó élet???!!! – A jó élet az, amit az ember élvez nap mint nap. A bűvészkongresszus pedig lényegében egy fajta geek-találkozó.

Legtöbb embernek volt gyerekkorában bűvészdoboza lehet, hogy neked is, amit aztán az ember kb. 1 év egészséges mókázás után letesz. Viszont a társadalomnak van egy igen elenyésző százaléka, akik nem tudtunk megszabadulni a varázsdoboztól, és így maradtunk felnőtt korunkra is. Matematikai szakzsargonnal élve mi vagyunk a hibaszázalék, vagy a maradék az osztás után. Mi vagyunk a kéknek azon árnyalata, aminek végül nem sikerült felkerülnie a Pantone skálára. Valahol a pantomim és a matematikus között helyezkedünk el a ranglétrán, minket már nem vernek meg, de azért annyira nem tartanak, mint egy Thalész-tételt. Olyanok vagyunk, mint az informatikusok, csak nem értünk a számítógépekhez, de hasonlóan élünk-halunk valamiért. Hasonlítunk a humoristákra, mert mi is a színpadon szórakoztatunk, csak nem vagyunk viccesek. Mi vagyunk az örökké gyerekek, akik arra izgulnak, hogy egy piros kendőből zöld lesz, valamint belőlünk lesz a vicces nagypapa, aki 20 forintost húz elő az unoka füle mögül, majd arra vár, hogy a kölyök meglepődjön (egy trükkön, ami már a 3 éveseknek is átlátszó). Ezek vagyunk mi!!! Úristen… Ez lennék én is??!! Azt hiszem, ha befejeztem a mai etapot, előkeresem a diplomámat… 

Hm… Viszont ugyanakkor, nem is kell nekünk számítógép, mert egy csomag kártyával is elvagyunk órákig. Belőlünk sose fog kihalni a játék. Adj nekünk egy paklit vagy 3 pénzérmét, és bármikor olyat mutatunk akár neked is, hogy belőled is előbújik újra a gyerek! Mi vagyunk a fiatalságnak a varázs, és a felnőtteknek az érthetetlen. Mi vagyunk az érme, aminek mindkét oldala írás. Mi nem félünk játszani felnőttként se. Játszunk magunkkal (jelezném, hogy rossz az, aki rosszra gondol… Ugyanakkor, most őszintén, ki ne játszana magával néha??!!), és játszunk másokkal is (erről meg nem is beszélve…). Mosolygunk, és másokat is megmosolyogtatunk. Büszkén vagyunk olyan kékek, akik különböznek a többitől. Ezek vagyunk mi, és szeretünk ilyenek lenni!

Na, szóval. Ezen a héten egy bűvészkongresszuson veszek részt itt Rióban, és a ma esti gálaműsoron nézőként voltam jelen. A konferanszié egy kiváló stand-up komikus volt. Mindenki sírva nevetett rajta, kivéve a szomszédomat, egy kedves barátomat Japánból és jómagamat. Ennek oka, hogy a srác a színpadon portugálul nyomta, és én 3 szó kivételével (köszönöm, sör, bazdmeg) egyáltalán nem beszélem a nyelvet. Egy ponton ezt a ferde szemű cimbimmel mindketten megelégeltük és elhatároztuk, ha az emberek megint elkezdenek nevetni, mi is beszállunk, és együtt nevetünk velük. Így is tettünk. Hölgyek, urak, a vicc az, hogy egy idő után azt se tudtuk, min kezdtünk el nevetni, de a mai napom legvidámabb 5 perce kerekedett belőle. Egy ideig nevettünk, mert megbeszéltünk, aztán nevettünk egymáson, majd mindenki máson, aki minket nézett, mert nem értette min nevetünk, és végül meg csak nevettünk tovább, mert jól esett. Holnap is kellene nevetni egyet…

Címkék: mosoly bűvész produkció nevetni gálaműsor bűvészkongresszus

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://365ok.blog.hu/api/trackback/id/tr95027434

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása