HTML

365 ok, amiért ez egy jó év!

smily_Soma.jpegSzámomra érdekes apró hétköznapi királyságokról. Miért? Hogy mindenki más is észrevegye azokat az kicsiny örömöket, amelyek mindennapjainkat fényesítik. Az élet egy fasza dolog, csak észre kell venni!

A blogról...

1_ezertirok.jpg2_rolam.jpg

4_mas.jpg

5_kontakt.jpg

3_Fooldal.jpg

facebook.jpg 

Facebook...

Haver blogok

neston.jpg

NESTON  - blog rádió
"Sosem vagy már egyedül"

  

  

10dolog.jpg

10 DOLOG - 10 pont az élet minden területéről. "Mert ami nem fér bele, az nem is számít."

    

manzard.jpg

MANZARD CAFE - "Designról, művészetekről, kultúráról súlyosan szubjektív szemszögből..."

  

ted.jpg

TEDxY BUDAPEST - "Figyelj ma ránk, mert mi vagyunk a holnap vezetői!"

 

buveszblog.jpg

BŰVÉSZ BLOG - Minden ami bűvészet. Hírek, aktualitások, érdekességek.

 

slowbp.jpg

SLOW BUDAPEST - Fókuszban a boldog, nyugodt élet. "Lassíts! Élj tartalmasabb életet!"

 

personalBranding.jpgPERSONAL BRANDING - "Énmárka, kommunikáció és karrier."
 

Sokat utazok, és rengeteg bűvész műsort látok a világban, de igazából már meguntam őket. Nagyon ritkán van lehetőségem igazán újat és mást látni. Mikor bűvész barátokkal találkozok, akkor is jobban érdekel, hogy velük mi van, mint hogy kártyatrükköket mutogassunk egymásnak. Meg tudnám számolni 1 kezemen, hogy az utóbbi 3-4 évben hányszor volt rá precedens, hogy valami újat, mást láttam, ami megmozgatott belülről. Viszont tegnap egy ilyen nap volt. 

Egy francia bűvész Xavier Mortimer dvd-jét néztük meg. Miután vége lett az 1 órás előadásnak, melynek címe az Árnyék Orchrestra, a legnagyobb mosollyal a fejemen ültem ott a kanapén. Xavier stílusa művészi, francia, más, mint a mindennapi bűvészé. Emellett a műsorának alapvető részét képezi a zene, ami engem teljesen lázba hozott. Az 1 órás előadás gyönyörű keretben, végig konzekvens stílusban, letisztultan és eredeti trükökkel fűszerezve kerül bemutatásra. Lefekvés előtt az volt az utolsó gondolatom, hogy úristen, nagyon össze kell kapnom magam, hogy én is valami hasonlóan király dolgot alkossak. Ma pedig csak úgy megállás nélkül járnak a fogaskerekek. Köszönöm Xavier!

 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://365ok.blog.hu/api/trackback/id/tr125217038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gyertyán Balázs 2013.04.29. 14:33:55

Az Árnyék Orchestra elég furcsa fordítása a címnek (mondhatni hanyag)! :)
süti beállítások módosítása