HTML

365 ok, amiért ez egy jó év!

smily_Soma.jpegSzámomra érdekes apró hétköznapi királyságokról. Miért? Hogy mindenki más is észrevegye azokat az kicsiny örömöket, amelyek mindennapjainkat fényesítik. Az élet egy fasza dolog, csak észre kell venni!

A blogról...

1_ezertirok.jpg2_rolam.jpg

4_mas.jpg

5_kontakt.jpg

3_Fooldal.jpg

facebook.jpg 

Facebook...

Haver blogok

neston.jpg

NESTON  - blog rádió
"Sosem vagy már egyedül"

  

  

10dolog.jpg

10 DOLOG - 10 pont az élet minden területéről. "Mert ami nem fér bele, az nem is számít."

    

manzard.jpg

MANZARD CAFE - "Designról, művészetekről, kultúráról súlyosan szubjektív szemszögből..."

  

ted.jpg

TEDxY BUDAPEST - "Figyelj ma ránk, mert mi vagyunk a holnap vezetői!"

 

buveszblog.jpg

BŰVÉSZ BLOG - Minden ami bűvészet. Hírek, aktualitások, érdekességek.

 

slowbp.jpg

SLOW BUDAPEST - Fókuszban a boldog, nyugodt élet. "Lassíts! Élj tartalmasabb életet!"

 

personalBranding.jpgPERSONAL BRANDING - "Énmárka, kommunikáció és karrier."
 

018.jpgTelik-múlik az idő. Már csak így szokta. De végül is rendben van ez így, a szakács főz, az útépítő utat épít, a majom majmol, az idő meg telik. Vannak dolgok, amik ellen lehet mit tenni, és vannak olyanok, amik ellen nem. Az idő múlása az utóbbi csoportba tartozik – hacsak nem szerzed meg a bölcsek kövét Harrytől, vagy a DeLorient Marty McFlytól. Az idő múlásának egy ember életében sok különböző megnyilvánulása lehet. Megnőhetünk, vagy éppen összemehetünk (ezt mind fizikai, mind emberi értelemben is igaz), embereket ismerhetünk meg, barátokat szerezhetünk vagy veszíthetünk, meggazdagodhatunk vagy elszegényedhetünk (anyagilag és lelkileg is), sokszor pedig eltévedhetünk vagy épp magunkra találhatunk az idő múlásával (nem bújócskára gondolok… amit egyedül egyébként is elég skizo lenne játszani…). Amin viszont mindenki átesik az idő múlásával az nem más, mint az emberi korgyűrűk, a ráncok megjelenése testünk minden táján (feltéve, ha nem botoxszoljuk viaszbábúra magunkat, mint a sokak által imádott hollywoodi bálványaink).

Az egyik, szinte legelső ember, akivel minden reggel szembe kell, néznem, az önmagam vagyok. Ez általában a wc vagy fürdőszoba tükörben szokott realizálódni, mikor forgókkal dúsított, kócos hajammal, csipás szememmel és nyomott fejemmel megpillantok egy igen csak rám hasonlító figurát, ahogy a tükör túloldaláról ugyanolyan fáradt tekintettel pásztázza végig az én arcomat, ahogyan én az övét. Nem sikerült még eddig beszélgetni vele. Én általában túl fáradt vagyok, ahhoz hogy beszélgetést kezdeményezzek, de ezzel, ahogy láttam, ő is így van. Szavak nélkül kívánunk egymásnak jó reggelt, aztán mindenki megy a maga dolgára.

Ma viszont valami máshogy történt, mint ahogy eddig megszokott volt (ne aggódj, nem köszönt rám a tükörképem. Akkor lehet, hogy annyira összeszartam volna magam, hogy most nem ezt a történetet írogatnám, hanem egy pszichiátriai osztályon, vagy éppen csak az akasztós szekrényemben ücsörögnék segítségre várva). Nem. Valami sokkal vidámabb dolog történt. Észrevettem, hogy megjelent barátunk első ránca. Emellett pedig gyanítom, hogy nekem is megjelenhetett egy, mert ő az én arcom ugyanazon tájékán vizsgálódott, mint ahol én az övén. A jó hír az, hogy mindkettőnknél vidám az első ránc. Milyen a vidám ránc? A mosolygó ránc, ami szád jobb és bal oldala fölött srégen helyezkedik el, és ami a sok mosolygástól égett bele a testedbe. Ma egy ránccal gazdagodtam, ami megmosolyogtatott. Telik-múlik az idő.

Címkék: tükör brazília fürdőszoba ránc Első

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://365ok.blog.hu/api/trackback/id/tr145034903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása