HTML

365 ok, amiért ez egy jó év!

smily_Soma.jpegSzámomra érdekes apró hétköznapi királyságokról. Miért? Hogy mindenki más is észrevegye azokat az kicsiny örömöket, amelyek mindennapjainkat fényesítik. Az élet egy fasza dolog, csak észre kell venni!

A blogról...

1_ezertirok.jpg2_rolam.jpg

4_mas.jpg

5_kontakt.jpg

3_Fooldal.jpg

facebook.jpg 

Facebook...

Haver blogok

neston.jpg

NESTON  - blog rádió
"Sosem vagy már egyedül"

  

  

10dolog.jpg

10 DOLOG - 10 pont az élet minden területéről. "Mert ami nem fér bele, az nem is számít."

    

manzard.jpg

MANZARD CAFE - "Designról, művészetekről, kultúráról súlyosan szubjektív szemszögből..."

  

ted.jpg

TEDxY BUDAPEST - "Figyelj ma ránk, mert mi vagyunk a holnap vezetői!"

 

buveszblog.jpg

BŰVÉSZ BLOG - Minden ami bűvészet. Hírek, aktualitások, érdekességek.

 

slowbp.jpg

SLOW BUDAPEST - Fókuszban a boldog, nyugodt élet. "Lassíts! Élj tartalmasabb életet!"

 

personalBranding.jpgPERSONAL BRANDING - "Énmárka, kommunikáció és karrier."
 

50.jpgMi is egy török fürdő?
a, Egy fürdő ember, aki török
b, Egy törökországi fürdőhely
c, Egy magyarországi, török jellemzőkkel bíró fürdő

Bár mind 3 állítás igaz lehet, jelen esetben a helyes válasz a “c”. Ha te is ezt jelölted meg, akkor mehetünk tovább a 25.000 ezer forintos kérdésre.

Körülbelül egy évvel ezelőtt nyílt Budapesten egy gyönyörű török fürdő a Komjádi uszoda szomszédságában. 5 zacsiáztató medence, több fajta megizzadok-szoba (gőzfürdő, infraszauna, finn szauna), buborékos-kád (jakuzzi), és a hely építészetileg is gyönyörű.

Tegnap az egyik oszlopos cimborámmal, akivel előszeretettel járunk áztatni a zacsit, gondoltuk lecsekkoljuk ezt az új helyet. Ádám formában volt tegnap. Kicsit le volt fáradva az elmúlt hét teendői miatt, és emiatt volt egy-két olyan megnyilvánulása, amin széjjel nevettem magam.

Kezdte azzal, hogy mikor az apjáról mesélt, kicsit félrefogalmazott egy bevett szófordulatot. Ahelyett, hogy apával elszaladt a ló, azt mondta apával elszaladt EGY ló. A dolog ettől sokkal realisztikusabb lett, és a puha pihenő ágyakon fekve jóízűt mulattunk a nyelvbotláson. Majd szóba jött, hogy milyen ló is szaladhatott el vele, hogy hova és miért nem találják még azóta se apukát. Ezután meséltem Ádámnak erről a blogról. Kérdezte miről írok. Mondtam neki, hogy minden napomból egy apró örömöt emelek ki. Neki mi jutott rögtön eszébe?! “Reggel olyan erekcióm volt, hogy a tizenhat éves kori önmagam is megirigyelt volna.” Végül is, amennyi háztartás, annyi fajta húsleves… 

Végezetül pedig beültünk szaunázni egyet. Rólunk már egészséges patakokban kígyóztak lefele az izzadság csíkok, mikor egy 60as, kövérke úr belépett a szaunába. Mivel, hogy többen voltunk a kis fatapétás helyiségben, Ádámot megkérte az úr, hogy húzódjon picit odébb, hogy ő is le tudjon ülni. Az úr hozzátette, “Sovány vagyok, úgyhogy el fogunk férni.” Erre Ádám annyit mondott: “Legalábbis kettőnk közül az egyikünk biztos sovány.”, majd odébb húzódott. Egy pillanatra azt hittem rosszul hallok. Ádám persze viccelt és hál’ istennek az úr értette a viccet, így jót nevettünk együtt, és nem a helyzet okozta kellemetlenségtől kellett tovább izzadnunk.

A török fürdő pedig: like, share. Ha van időtök érdemes lecsekkolni! Én tuti vissza fogok még menni látogatni.

Több info: http://www.szeretlekmagyarorszag.hu/a-legszebb-hazai-torokfurdo/

Címkék: vicc török fürdő adám

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://365ok.blog.hu/api/trackback/id/tr75109496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása