HTML

365 ok, amiért ez egy jó év!

smily_Soma.jpegSzámomra érdekes apró hétköznapi királyságokról. Miért? Hogy mindenki más is észrevegye azokat az kicsiny örömöket, amelyek mindennapjainkat fényesítik. Az élet egy fasza dolog, csak észre kell venni!

A blogról...

1_ezertirok.jpg2_rolam.jpg

4_mas.jpg

5_kontakt.jpg

3_Fooldal.jpg

facebook.jpg 

Facebook...

Haver blogok

neston.jpg

NESTON  - blog rádió
"Sosem vagy már egyedül"

  

  

10dolog.jpg

10 DOLOG - 10 pont az élet minden területéről. "Mert ami nem fér bele, az nem is számít."

    

manzard.jpg

MANZARD CAFE - "Designról, művészetekről, kultúráról súlyosan szubjektív szemszögből..."

  

ted.jpg

TEDxY BUDAPEST - "Figyelj ma ránk, mert mi vagyunk a holnap vezetői!"

 

buveszblog.jpg

BŰVÉSZ BLOG - Minden ami bűvészet. Hírek, aktualitások, érdekességek.

 

slowbp.jpg

SLOW BUDAPEST - Fókuszban a boldog, nyugodt élet. "Lassíts! Élj tartalmasabb életet!"

 

personalBranding.jpgPERSONAL BRANDING - "Énmárka, kommunikáció és karrier."
 

Tegnap edzésre menet jutott eszembe, hogy nem vittem magammal nadrágot. Aztán az is beugrott, hogy az otthoni macinaci rég túl van már használva, ideje nyugdíjaztatni. Ezért bebaktattam egy Hervisbe, és vettem egy új edző nadrágot. Most viszont hadd adjam át a tollat a régi melegítőmnek:

Sziasztok. A nevem Egyfűzős Feketenaci. Fila családban születtem. Apám TréningAtya volt, anyám pedig egy vékony Futónadrág. Középső gyerek vagyok, öcsém az Esses névre hallgat, bátyám pedig a Lárdzsra. Szüleim mindig is fontosnak tartották, hogy iskolázott gatya legyek, így boltba kerülésem előtt már kijártam a Budapesti Gatyaképzőt. Kedvenc tárgyaim közé tartoztak a Gatyatómia, a Mósógépviselkedéstan, valamint a Nacirodalom. A megszerzett tudás jelentős előnnyel ruházott fel, így könnyedén kerültem előkelő helyre, jó áron a sportboltban. Nem kellett sokat várnom, amíg megvásároltak, és elkezdhettem szolgálni gazdámat.

Gazdám 16 éves korában vásárolt meg. Örültem, mert tudtam, hogy egy fiatalnak nagy szüksége lesz szolgálataimra. Éreztem, hogy jó kezekbe (pontosabban jó lábakra) kerülök, és hogy ha mindent beleadok, gazda is elégedett lesz velem. Azóta közel 12 év eltelt, és bátran mondhatom, hogy sok víz lefolyt a mosógépcsövön. A föld több kontinensét is bejártam, futottam gazdámmal erőben, mezőn, folyóparton, futógépen, számos alkalommal gazdám barátnőinek biztosítottam komfortos, otthoni viseletet, és még a Csillagok Háborúja összes epizódját is láttam Gazdával az otthoni kanapén heverészve. 

Életem vége felé be kell, hogy valljam, hogy a mosásokat mindig is nehezen viseltem. Bár jók voltak a pörgős fekete-partik, amiket a mosógép dobban nyomtunk a Trikókkal, a rengeteg iker Zoknikkal, és Bokszerekkel, de a végére mindig megszédültem. Akkor miért mentem bele mégis mindig? A friss illat érdekében, mert tudtam, hogy gazdám tisztán szeret hordani. Én pedig hűséges gatya vagyok, és addig szolgálom a Gazdámat, amíg szüksége van rám.

Idén leszek 12 éves. Az emberi olvasók számára el kell, hogy mondjam, hogy ez már erősen Gatyapapa kor a nadrágok életében. 1 gatya év, körülbelül 7 humán évnek felel meg. Az egészségem már nem szolgál úgy, mint fiatal koromban. Anyagom sok helyen meggyengült, száraim aljai rég komoly rojtosodásba kezdtek és a jobb zsebem már évekkel ezelőtt kiszakadt, és a lyuk azóta is csak egyre növekszik. Hogy őszinte legyek, kicsit rosszul esett Gazda részéről, hogy soha nem stoppoltatta meg a jobb zsebem. Az akasztó szekrény zakóit, sőt több farmert is elvitt kórházba szolgálatom alatt, és bár látszott rajtuk a műtét nyoma mégis újult erőre kapva szolgálták aztán Gazdát. Ehelyett, rajtam mindig csak nevetett, mikor valamit betett a jobb zsebembe, és másodpercekkel később a jobb bokájánál vette azt ki. Az érme másik oldala azért az, hogy Gazda így zsebbe nyúlva meg tudta vakarni a combját, vagy térdét, és nem kellett hozzá lehajolnia, és felhúznia a száramat.

Az évek alatt megfáradtam. Örültem, hogy ilyen hosszú ideig szolgálhattam Gazdát, de annak is őszintén örülök, hogy egy friss fiatal nadrág veszi át ma a helyem. Háromcsíkos Szürkeállomány az Adidas családból. Sok sikert kívánok neki! Én pedig a szekrénybe hajtogatva élvezem tovább nyugdíjas éveimet.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://365ok.blog.hu/api/trackback/id/tr495162445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szabó Nóra 2013.03.23. 23:56:21

Talán egyszer még bekerülsz a H. Soma múzeumba. Addig is vigyázz magadra!
süti beállítások módosítása