HTML

365 ok, amiért ez egy jó év!

smily_Soma.jpegSzámomra érdekes apró hétköznapi királyságokról. Miért? Hogy mindenki más is észrevegye azokat az kicsiny örömöket, amelyek mindennapjainkat fényesítik. Az élet egy fasza dolog, csak észre kell venni!

A blogról...

1_ezertirok.jpg2_rolam.jpg

4_mas.jpg

5_kontakt.jpg

3_Fooldal.jpg

facebook.jpg 

Facebook...

Haver blogok

neston.jpg

NESTON  - blog rádió
"Sosem vagy már egyedül"

  

  

10dolog.jpg

10 DOLOG - 10 pont az élet minden területéről. "Mert ami nem fér bele, az nem is számít."

    

manzard.jpg

MANZARD CAFE - "Designról, művészetekről, kultúráról súlyosan szubjektív szemszögből..."

  

ted.jpg

TEDxY BUDAPEST - "Figyelj ma ránk, mert mi vagyunk a holnap vezetői!"

 

buveszblog.jpg

BŰVÉSZ BLOG - Minden ami bűvészet. Hírek, aktualitások, érdekességek.

 

slowbp.jpg

SLOW BUDAPEST - Fókuszban a boldog, nyugodt élet. "Lassíts! Élj tartalmasabb életet!"

 

personalBranding.jpgPERSONAL BRANDING - "Énmárka, kommunikáció és karrier."
 

A síelés igazi sport.  Nem mindig könnyű. Sokszor nehéz összeszedni magát az embernek esés után, hogy ugyanolyan lelkesedéssel folytassa, mint előtte, vagy éppen élvezni a lesiklást, mikor akkora a köd, hogy a léc elejét alig látni.

kangaroo-skiing.jpg

Itt az 5 leggyakoribb nehézség a síelésben:

1, BAKANCS – Borzasztó, ha szorít a bakancs. Az ember lába elgémberedik, fáj a sípcsontja, és nem megy úgy a lécek irányítása, ahogy annak mennie kellene.

2, ÉGŐ COMB – Ehhez a sporthoz fitt lábakra van szükség, és mikor sokadikat csússza az ember, bizony sokszor nehéz elviselni az izzó, égő érzést a combizmokban.

3, EGYENSÚLYVESZTÉS – Van, hogy az ember elveszti az egyensúlyát lecsúszás közben. Kibillen egy pillanatra, talán azt hiszi, hogy mégis csak meg tudja fogni a lécet, de aztán… és lehet összeszedni a szétrepült sícuccokat.

4, HÓFRÖCCS – Itt ne valami üdítő borocskás italra gondolj. Általában többen síelünk, csoportban csúszunk le a pályán, és időről időre megvárjuk egymást a pálya különböző részein. Ha én vagyok alul, és egy utánam érkező “barát” meg akar fingatni, nincs más dolga, mint felettem egy jó nagyon fékezni, és én tetőtől talpig havas leszek.

5, A HOLNAP – Szörnyű, mikor az utolsó nap is hazaérsz a pályáról, és tudod, hogy másnap nincs tovább. Vár a kocsi, a haza út és folytatódnak a normális hétköznapok.

És, hogy miért írtam le mindezt?? Miért panaszokodok, ha elvileg pont arról szól a blog, hogy milyen dolgok teszik széppé a napjainkat? Mert…

1, BAKANCS – Ha nem lenne szoros a síbakancs, akkor nem lenne olyan egészen fantasztikus érzés levenni a nap végén a lábadról. Megszabadulsz a Robot Zsaru cipellőjét idéző lábbelitől, hogy visszabújhass a normál hétköznapi csukádba.

2, ÉGŐ COMB – Amikor érzem, hogy mozgok, hogy ég a combom, örülök, mert szeretem átmozgatni a testem, és érzem, hogy minden porcikám él!

3, EGYENSÚLYVESZTÉS – Van, hogy kibillensz, elveszted az egyensúlyod, és elesel, de van olyan is, hogy sikerül megfogni a dolgot, és tudod korrigálni a hibád. Ilyenkor megúsztál egy esést, ami szuper érzés!

4, HÓFRÖCCS – Szar mikor lefröcskölnek, de ne feledjük, hogy te is lefröcskölhetsz mást… A bosszú íze édes!

5, A HOLNAP – Tény, az utolsó nap szomorú tud lenni, de az összes többi nap viszont azzal a tudattal fekszem le, hogy holnap újra várnak a havas pályák. Ha, mondjuk 6 napot síelünk, az azt jelenti, hogy 5:1-re nyernek a vidám esték!

Így van ez. Life is good!

Címkék: síelés 5 szar dolog

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://365ok.blog.hu/api/trackback/id/tr215196374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása