HTML

365 ok, amiért ez egy jó év!

smily_Soma.jpegSzámomra érdekes apró hétköznapi királyságokról. Miért? Hogy mindenki más is észrevegye azokat az kicsiny örömöket, amelyek mindennapjainkat fényesítik. Az élet egy fasza dolog, csak észre kell venni!

A blogról...

1_ezertirok.jpg2_rolam.jpg

4_mas.jpg

5_kontakt.jpg

3_Fooldal.jpg

facebook.jpg 

Facebook...

Haver blogok

neston.jpg

NESTON  - blog rádió
"Sosem vagy már egyedül"

  

  

10dolog.jpg

10 DOLOG - 10 pont az élet minden területéről. "Mert ami nem fér bele, az nem is számít."

    

manzard.jpg

MANZARD CAFE - "Designról, művészetekről, kultúráról súlyosan szubjektív szemszögből..."

  

ted.jpg

TEDxY BUDAPEST - "Figyelj ma ránk, mert mi vagyunk a holnap vezetői!"

 

buveszblog.jpg

BŰVÉSZ BLOG - Minden ami bűvészet. Hírek, aktualitások, érdekességek.

 

slowbp.jpg

SLOW BUDAPEST - Fókuszban a boldog, nyugodt élet. "Lassíts! Élj tartalmasabb életet!"

 

personalBranding.jpgPERSONAL BRANDING - "Énmárka, kommunikáció és karrier."
 

Minden bűvész életében eljön az idő, mikor felnőtt mágussá avanzsál. Sok mérföldkő volt bűvész karrieremben. Valahogy így néznek ezek ki:

1, Első bemutatott trükk – 6 évesen. A szülők tapsolnak, no matter what. Teljesen mindegy, hogy a csalafintaság kilátszik, a lényeg, hogy a gyereknek meg legyen a sikerélmény!

2, Első nyilvános fellépés – 13 évesen. Az egykori óvodámba látogattam el, egy cimborámmal karöltve tartottunk műsort 60 lurkónak. Az előadás végén egy sétapálcát lebegtettem. A gond csak annyi volt, hogy a vak is látta, hogy nem repül, hanem egy cérnával lóg a cucc az ujjamról. Rock koncert élmény volt, ahogy 60 kölyök azt kántálta egyszerre: “Cérnával megy! Cérnával megy!” Aznap megtanultam, hogy a gyerekek nem hülyék, csak gyerekek. 

3, Első díj – 15 évesen. Első díjamat junior kategóriában szereztem, a 2000-es országos Corodini bűvészrendezvényen. Teljes boldogság. Részlet kérdés, hogy a kategóriában csak 3an indultunk. Ami számít, hogy lehet lengetni a Mister Minit kupát, a szülők büszkék, és épül a gyerek önbizalma.

4, Megszülettem, mint kiscsillag – A dolog, amit soha nem fogok lemosni magamról. Szereplés a Csillag Születik első szériájában, 2007-ben. A legjobb 18-ról pont lemaradtam, és mégis, azóta minden RTL klubbos riport felkonfjában azt kell, hallanom, hogy “A csillag születik felfedezettje, Hajnóczy Soma…”. No comment. 

5, Világbajnoki cím – 24 évesen. Na jó, azért az nem volt rossz. Mikor a szakmától megkapod a lehető legmagasabb elismerést, és minden idők egyik legfiatalabb VB győztesekét vonulsz be a bűvész-történelembe, akkor a kis lelked mosolyog. Megérte az a 9 év munka. A VB-n pedig az 1 hét stressz, gyomorgörcs, sírás közeli állapot és fizikailag fájdalmas, szavakba nehezen önthető lelki nyomás pedig kötelező velejárója a dolognak. Megérte? Még jó hogy!

6, Átszúrni egy nőt – 27 évesen. Hölgyek, urak, tegnap új mérföldkőhöz érkeztem. Ugyanúgy, ahogy egy igaz bűvésznek karrierje valamely pontján kötelező előhúzni egy nyulat egy fekete cilinderből, ahogy meg kell élnie a sikert és a kudarcot, ugyanúgy egy igazi bűvésznek életében legalább egyszer ketté kell vágnia, vagy át kell szúrnia egy nőt. Ez nekem tegnap jött el. Nem is akárhogy tettem ezt meg. 8 lángoló dárdával szúrtam át egy kis dobozba zárt apró kínai hölgyet! Ne aggódjon senki, a kisasszony túlélte a dolgot. Mondjuk, ha jól értettem 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. Neeeem, csak viccelek. Valójában nem biztos, hogy felépül… Szóval, a hölgy rendben van, és együtt mosolyogva hajoltunk meg a puccos kínai közönség előtt.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://365ok.blog.hu/api/trackback/id/tr955216957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Migmir 2013.04.15. 19:24:41

És 1.000.000ember előtt fellépni????? az hol van???
süti beállítások módosítása