HTML

365 ok, amiért ez egy jó év!

smily_Soma.jpegSzámomra érdekes apró hétköznapi királyságokról. Miért? Hogy mindenki más is észrevegye azokat az kicsiny örömöket, amelyek mindennapjainkat fényesítik. Az élet egy fasza dolog, csak észre kell venni!

A blogról...

1_ezertirok.jpg2_rolam.jpg

4_mas.jpg

5_kontakt.jpg

3_Fooldal.jpg

facebook.jpg 

Facebook...

Haver blogok

neston.jpg

NESTON  - blog rádió
"Sosem vagy már egyedül"

  

  

10dolog.jpg

10 DOLOG - 10 pont az élet minden területéről. "Mert ami nem fér bele, az nem is számít."

    

manzard.jpg

MANZARD CAFE - "Designról, művészetekről, kultúráról súlyosan szubjektív szemszögből..."

  

ted.jpg

TEDxY BUDAPEST - "Figyelj ma ránk, mert mi vagyunk a holnap vezetői!"

 

buveszblog.jpg

BŰVÉSZ BLOG - Minden ami bűvészet. Hírek, aktualitások, érdekességek.

 

slowbp.jpg

SLOW BUDAPEST - Fókuszban a boldog, nyugodt élet. "Lassíts! Élj tartalmasabb életet!"

 

personalBranding.jpgPERSONAL BRANDING - "Énmárka, kommunikáció és karrier."
 

043.jpgVolt már olyan veled, hogy egy fülbemászó muzsika – már nem fülbemászók által játszott muzsika, hanem egy muzsika, amelynek a dallama mászott a füledbe. Egy fülbemászó egyébként se tudna zenélni, gondolj csak bele milyen pici, biztos nem tud megfogni egy gitárt, nemhogy lefogni egy akkordot. Esetleg valami apróbb hangszerrel megpróbálkozhatna, de annak annyival apróbbnak kellene lennie, hogy nem hiszem, hogy hallanád a melódiát, amit produkálna vele. Egyébként a fülbemászók meg egy rockbanda névnek simán elmenne: “És most az MR2 Petőfi rádión következzék a Fülbemászóktól a Dobhártya című nóta!”

- Rewind. Stop. Play. – Volt már olyan veled, hogy egy fülbemászó muzsika konstans dudorászásra késztetve, szemét módon a kobakod legmélyebb zugaiba is befészkelte magát? Szerintem a legtöbb emberrel igen. Nekem érdekes módon minden reggel, a felébredés utáni, kissé meditatív állapotomban, mikor bár már fent vagyok, de még közel se értem el a krúzing sebességemet, mikor a gondolatok a fényt meghazudtoló sebességgel képesek haladni odabent, és az asszociációs rendszerem legaktívabb állapotában alkot, szokott egy-egy dal beférkőzni a kora reggeli dugóba, ami odabent uralkodik. Milyen dugó? A gondolatok mennek dolgozni, a hétköznapi teendők épp csekkolnak be, közben az agyi osztály dolgozói sűrű telefon és email üzenetek segítségével értesítik a többi végtagomat és szervemet, hogy itt a reggel, és kezdődik a munka. Nem olyan más odabent, mint idekint. Ahogy a kocsiban mi is rádiót hallgatunk míg beérünk dolgozni, ők is. Minden reggel más zene szól. Ez általában EGY adott zeneszám szokott lenni, amelynek a tempójára az egyik lábfejem (jellemzően a jobb) ütemes lüktetésbe kezd. Ma egy metro reklám zenéje került a Body Radio FM 85.4.29 adásának reggeli műsorába. Miután mindenki beért dolgozni, és engem kivezényeltek a mosdóba, felcsaptam a digitális almám fedelét és meghallgattam a muzsikát. Megint konstatáltam, hogy milyen fantasztikus egy zeneszámot úgy meghallgatni, hogy már előtte is az járt a fejedben. Mint mikor hosszú idő után a kedvesed látod újra, vagy esetleg hozzájutsz ahhoz a várva várt cigarettához. Olyan érzés lehet, mint a laptopnak, mikor már nagyon panaszkodik, hogy le fog merülni, és te a fájdalmán könnyítve bedugod a röfi-outletbe (konnektor), vagy a malacperselynek, mikor beleejted az első érmét. Öröm a köbön (köröm). És itt a nóta, hallgasd te is:

Címkék: dal reggel to dugó die dumb ways

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://365ok.blog.hu/api/trackback/id/tr805095754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása