HTML

365 ok, amiért ez egy jó év!

smily_Soma.jpegSzámomra érdekes apró hétköznapi királyságokról. Miért? Hogy mindenki más is észrevegye azokat az kicsiny örömöket, amelyek mindennapjainkat fényesítik. Az élet egy fasza dolog, csak észre kell venni!

A blogról...

1_ezertirok.jpg2_rolam.jpg

4_mas.jpg

5_kontakt.jpg

3_Fooldal.jpg

facebook.jpg 

Facebook...

Haver blogok

neston.jpg

NESTON  - blog rádió
"Sosem vagy már egyedül"

  

  

10dolog.jpg

10 DOLOG - 10 pont az élet minden területéről. "Mert ami nem fér bele, az nem is számít."

    

manzard.jpg

MANZARD CAFE - "Designról, művészetekről, kultúráról súlyosan szubjektív szemszögből..."

  

ted.jpg

TEDxY BUDAPEST - "Figyelj ma ránk, mert mi vagyunk a holnap vezetői!"

 

buveszblog.jpg

BŰVÉSZ BLOG - Minden ami bűvészet. Hírek, aktualitások, érdekességek.

 

slowbp.jpg

SLOW BUDAPEST - Fókuszban a boldog, nyugodt élet. "Lassíts! Élj tartalmasabb életet!"

 

personalBranding.jpgPERSONAL BRANDING - "Énmárka, kommunikáció és karrier."
 

047.jpgTegnap újra fellépéssel telt az estém. Az utánam következő fellépő egy mesemondó volt, Berecz András. Rengeteg rendezvényen dolgozok, és általában a műsorom után rögtön dobbantok, de tegnap valamiért úgy döntöttem, hogy maradok még egy picit, és megnézem a mesemondó előadását. Fantasztikus volt. Ne a három kismalacot képzeljünk el. Olyan szikla szilárd előadást épített az úr a színpadon, hogy nincs olyan farkas, aki elfújta volna azt. A már korban lévő, bajuszos úr, igazán ízesen, tájszólással és olyan színpadi jelenléttel adta elő a történeteket, hogy a függöny mögül is öröm volt hallgatni és nevetni. Olyan érzésem volt, hogy egy nagy kancsó fröccs, egy régi faasztal és néhány lobogó gyertya mellett egész nap tudná mesélni a történeteket, én pedig egész nap tudnám hallgatni azokat. Az úr hangfekvése, játéka a szavakkal, megjelenése és kisugárzása magával ragadó volt. Miután begyűjtötte a megérdemelt tapsát beszélgettem vele egy kicsit backstage. Két olyan dolgot is mondott, ami tanulságos volt:

1, “A színpadi beszéd nagyon törékeny” mondta ő, és valóban úgy éreztem, hogy a szívemből beszél. Annyira nagyon fontos, hogy milyenek a színpadi körülmények, hogy milyen hangulatban érkeznek az emberek, és még sorolhatnám a tényezőket, amik befolyással lehetnek az előadóra és az előadásra.

2, Ami szemet szúrt, hogy András végig nyugodt, mosolygós és kiegyensúlyozott volt a színpadon, még akkor is, ha a közönség igen visszafogott csapat volt. Azt mondta a műsor után, hogy az ő titka annyi, hogy megtalálja a számára kényelmes tempót, visszaemlékezik a történetek eredetére. Ha ő megtalálja a boldog állapotot a színpadon, akkor azt a nézők is észre fogják venni, és így mindig meg tudja nyerni őket. Így is volt. Én is észrevettem és engem is magával ragadott, engem is megnyert.

Címkék: fellépés mesemondó Mese András Berecz

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://365ok.blog.hu/api/trackback/id/tr295105012

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Selymes 2013.02.26. 00:23:15

Ez az ember napokig mesélhetne nekem, nem unná meg. A hétvégén tudtam meg, hogy népdalokat tanított népdaltáborban gyerekeknek, annyira jó, hogy vannak ilyen emberek. :)
süti beállítások módosítása