HTML

365 ok, amiért ez egy jó év!

smily_Soma.jpegSzámomra érdekes apró hétköznapi királyságokról. Miért? Hogy mindenki más is észrevegye azokat az kicsiny örömöket, amelyek mindennapjainkat fényesítik. Az élet egy fasza dolog, csak észre kell venni!

A blogról...

1_ezertirok.jpg2_rolam.jpg

4_mas.jpg

5_kontakt.jpg

3_Fooldal.jpg

facebook.jpg 

Facebook...

Haver blogok

neston.jpg

NESTON  - blog rádió
"Sosem vagy már egyedül"

  

  

10dolog.jpg

10 DOLOG - 10 pont az élet minden területéről. "Mert ami nem fér bele, az nem is számít."

    

manzard.jpg

MANZARD CAFE - "Designról, művészetekről, kultúráról súlyosan szubjektív szemszögből..."

  

ted.jpg

TEDxY BUDAPEST - "Figyelj ma ránk, mert mi vagyunk a holnap vezetői!"

 

buveszblog.jpg

BŰVÉSZ BLOG - Minden ami bűvészet. Hírek, aktualitások, érdekességek.

 

slowbp.jpg

SLOW BUDAPEST - Fókuszban a boldog, nyugodt élet. "Lassíts! Élj tartalmasabb életet!"

 

personalBranding.jpgPERSONAL BRANDING - "Énmárka, kommunikáció és karrier."
 

030.jpgA legtöbb hosszú és mély barátság azt mondják iskolában köttetik. Ez velem is így volt. Együtt nőttünk fel, és ez örökre összeköt. Együtt vásároltuk az első erotikus újságainkat, valamint egymással beszéltük meg az igen megrázó korai nőügyeinket, minthogy “Rám nézet bioszon, szerinted ez jelent valamit?”. Együtt pogóztunk először (aki nem tudná, a pogózás értelmetlen, egymás lökdöséséből álló tánc fajta, amely főleg metál és hard-core koncerten jellemző). Közösen töltöttük a nyarat, a telet, a hétvégéket. Együtt próbáltuk ki a cigit, és együtt kezdtünk el zenélni (az első ált. isis poszteren ezek a zenekari posztok voltak olvashatóak: zongorista, gitarista, dobista, énekista, basszusista, okarinista – és ezt nem viccnek szántuk, hanem úgy gondoltuk, hogy így van jól). Közösen szoktunk rá a boros-kólára, majd a sörre. Együtt avanzsáltunk rocksztárrá a tizedikes szalagavatón, ahol többek között Limp Bizkitet játszottunk. Miért? Mert szerettük, és úgy gondoltuk, hogy az aztán igazán menő. Együtt hánytunk, józanodtunk, szívtunk a suliban (itt természetesen a dolgozatokra való felkészülés miatti szívásra gondolok…). Közösen fociztunk, jártunk biciklizni, moziba, koncertre, meg péntekenként a budagyöngyei mekibe. Szép évek voltak. Egymást alakítottuk azzá akik ma vagyunk.

Az élet persze mindannyiunkat egy picit más irányba sodort később. Van, aki ügyvéd lett, van, aki a gazdasági pályán helyezkedett el, és van, aki ugye színpadi bohóc maradt… Akarom mondani bűvész. De ettől függetlenül a mai napig keressük egymást, és igyekszünk ápolni ezeket a kapcsolatokat. Én a rengeteg utazás miatt, sokat vagyok külföldön, és ez megnehezíti a rendszeres találkozást a régi cimborákkal. Viszont pont ezért mindig öröm hazajönni. 

befutos_kep.jpg

2 kedves barátommal 9. osztály környékén megalakítottuk az Exclamation Pictures “filmgyárat”. Olyan homemade remake-eket készítettünk el,…
Egy: Mint például a Sliders, Friderikusz Show, X-akták, Queen koncert.
Kettő: Hogy a mai napig összepisilem magam a nevetéstől annyira viccesek.

Időről időre (sajnos egyre ritkábban) Exclamation bulit szoktunk tartani. Tegnap pont ez történt. Csak hárman találkoztunk, és elmentünk egy nagyot mulatni. Igazán fun újra rákapcsolni a kis energia nyalábjainkat a másikra. Ilyenkor mindig feltöltődünk. Régi anekdoták, emlékek, vidámság. És még akkor is, ha a mai nap a legsúlyosabb borbetegség miatt (másnaposság, aki nem emlékezne), nagyon fájt, abszolút megérte. Exclamation Pictures 4ever!

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://365ok.blog.hu/api/trackback/id/tr585066513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Migmir 2013.02.07. 17:03:41

Meglehet tudni hogy melyik vagy te Soma????

Hajnóczy Soma 2013.02.07. 19:39:25

A képen a bal oldali vagyok, a videóban pedig Freddie dublőre... :)

Selymes 2013.02.08. 00:20:18

Száradó zoknik a jobb felső sarokban a kedvencem, ill ha a fakanál FAKANÁL végével üti haversrác a dobot. :)))

Szabó Nóra 2013.02.10. 10:48:19

Soma, ez eddig a legviccesebb! Az hagyján, hogy száradó zoknik, de alsónadrágok is! A művész urak e korszakalkotó filmremek elkészítése előtt csinálhattak volna egy kis térrendezést.
süti beállítások módosítása